+44 (0) 1639 633525 | Contact@safetyletterbox.com

The Court House
Project Description

The mailboxes used in The Court House, London were manufactured by The Safety Letterbox Company Ltd. and were developed to meet the strict guidelines set out by the project architects based around the design style and dimensional characteristics of the products.

Each individual mailbox is engraved with unique numbering identification and infilled with long-lasting gold colouring. The gold infilled engraving matches well with the bespoke brass lock to give the product a high quality finish.

Other high quality mailbox lock finishes are available such as matt black, antique brass and polished chrome.


Project Details
Project Type: Private Accomodation
Mailbox: H1 Lateral Mailbox
Colour: Matt Black
Locking: Brass Locks
Accessories: Gold infilled engraving

Like this Project?
Get in touch with us now to see how we can help you…

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message