+44 (0) 1639 633525 | [email protected]

Scape Student Living – Greenwich
The Colour of Greenwich
Scape Student Living - Greenwich Project
Scape Student Living - Greenwich Project
The Colour of Greenwich
The Colour of Greenwich
The Colour of Greenwich
The Colour of Greenwich
The Colour of Greenwich
Project Description

The Scape Student Living – Greenwich project features multiple banks of wall recessed mailboxes designed and manufactured in a variety of bright and colourful colours that both adhere to the branding guidelines set out by the client, and help to enhance the project location.

The project location has been designed with neutral colours to accentuate the space available in the project, and the splash of colour added by the use the chosen colours helps to brighten up the installation area.

The colours chosen for the mailboxes match the branding of the client and the link between the mailboxes and the logo of the client can clearly be seen in the project photos.

All mailboxes area fitted with a finishing surround in a Traffic White (RAL 9016) colour that is used to leave a high-quality finish to the immediate area around the mailboxes, removing any issues with spacing around the mailboxes.


Project Details
Location: London
Year: 2013
Mailboxes: H1 Mailbox
Surround: 9016 Traffic White

Like this Project?
Get in touch with us now to see how we can help you…

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message